dilluns, 27 d’abril del 2020

ELS CAVALLERS

Bon dia famílies!! 

Què tal ha anat el cap de setmana? Espero que hàgiu pogut descansar i sobretot haver tingut molts moments de moixaines i riures.

Aquesta setmana, hem trobat interessant fer un petit projecte sobre el món dels cavallers ja que just acabem de celebrar i après moltes coses sobre Sant Jordi. 

Doncs bé, començarem el dia amb una cançoneta ven divertida:



Si us sembla cada dia farem propostes relacionades amb un tema. Avui ens ha tocat el món dels cavallers.

Per això, cal que els nens coneguin característiques sobre els cavallers. Com, que els cavallers porten una espasa, escut, casc i van amb el seu cavall.




Si a casa teniu algun d’aquests accessoris els hi podeu ensenyar i podeu fer una foto amb el nen o nena i l’accessori per posar a l’Edvoice així tots els podrem veure i compartir.

Doncs bé, avui us proposo fer el nostre propi escut.

Amb un full blanc (si teniu cartolina millor, sinó el full ja ens serveix), decorarem amb pintura al gust de l’infant un escut. Que serà l’escut personalitzat del nostre nen “el nostre petit cavaller”.





Ja tenim l’escut, ara ens falta el casc. 

És molt senzill, enganxant dos fulls blancs fent la mida del nen o amb cartolina, fem un forat a la mida dels ulls i l’enganxem. Ja tenim el nostre casc de cavallers. Si volem el podem decorar amb gomets o el que vulgueu!!!





A continuació us deixo un conte de cavallers. Espero que us agradi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada