dijous, 21 de maig del 2020

DE QUÈ FA GUST LA LLUNA?

Posem punt i final al petit projecte "Un viatge a l'espai" amb la recomanació d'aquest conte tan maco.

DE QUÈ FA GUST LA LLUNA?




Us deixo aqui la plantilla per imprimir els personatges del conte i així explicar-ho a casa tots junts. (a part dels personatges originals del conte, hi ha un extra: un cocodril .... ideal, no?)

Per fer-ho d'una manera més especial, podeu preparar dos platets: un amb sal i un altre amb sucre...així amb forma de lluna plena  i que ells tastin ... de què té gust la lluna? És dolça? És salada? Envieu-me les seves respostes!

Observeu que els personatges es van posant un a sobre dels altres.. per tant, us recomano molt fer aquesta activitat en pla vertical i buscar alguna paret, on enganxar els personatges un damunt de l'altre (amb blutack és ideal que no deixa marca i treu i posa fàcil). Amb aquesta activitat també treballem la orientació a l'espai i conceptes matemàtics com a dalt- a baix, a prop- lluny, quantitat, etc.


Recordem la importància de la lectura en aquestes edats ja que amb aquesta història, per exemple, fomentem  la cooperació, i valors com la solidaritat i companyerisme. 

Espero que us agradi tant com a mi. :)


També us deixo aquesta petita història, d'en Henry, que tenia molt interès en conèixer la lluna ;)





Desitjo que amb aquest petit projecte, els nens hagin sentit curiositat i es comencin a fer preguntes. D'això es tracta en aquestes edats, de DESCOBRIR, D'EXPLORAR EL MÓN QUE ELS ENVOLTA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada