dimarts, 13 d’octubre del 2015

EXPERIMENTEM AMB ELEMENTS DE LA TARDOR

Bon dia famílies! Avui l’aula s’ha omplert de tardor i fulles. Aquest matí després de fer el bon dia hem mirat uns quants elements característics de la tardor. Hem observat com són les castanyes i com és la closca d’eriçó que les envolta. 

Després hem conegut diferents tipus de fulles: llises, ovalades, serrades, grans, petites, mitjanes, de diversos colors i de diferents arbres i hem conegut les fulles de pins que semblen agulles i ens han agradat molt. També hem vist branques d’arbres i trossos de troncs, olives d’una olivera, aglans, moltíssimes pinyes de diferents mides, d’obertes (menjades pels esquirols) i tancades...

Tot això i més, ho hem tret del súper cistell i ho hem manipulat, explorant els elements de la tardor per la classe! Ha sigut una experimentació molt divertida!



Ha sigut tant divertit que en Leo (el lleó de la classe), ha volgut participar en l’activitat, volia provar les pinyes com el seu amic l’esquirol, però no li han agradat. També s’ha volgut ficar dins del cistell entre les fulles per amagar-se...


Que els infants experimentin per ells mateixos en aquest cas; el tacte i l’olor de les coses són experiències que han de viure i conèixer per ells mateixos. Aquests experiències els enriqueixen i els ensenyen diferències entre els diversos elements i a trobar-les per ells mateixos. Que els infants tinguin curiositat i ganes en fer les activitats els motiva a aprendre a través de elles.






















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada