dimarts, 17 de març del 2020

ACTIVITATS PER AVUI: SOM ARTISTES!


BON DIA FAMÍLIES!!!

 Com porteu aquests dies a casa?? Ben segur que si tots fem bondat ben aviat tot tornarà a la normalitat. Recordeu, que compteu amb el bloc on cada dia posaré algunes activitats per fer amb els vostres petits. Recordeu, tot són idees que sempre es poden adaptar amb materials que tingueu per casa o a les necessitats dels vostres petits.

Cada dia, si us sembla bé, us proposaré DUES ACTIVITATS, un CONTE o CANÇÓ i per acabar i tornar a la calma, un MASSATGE. 

TOT SERÀ MOLT SENZILLET, NO US PREOCUPEU!!



ACTIVITAT 1:

Avui treballarem el llenguatge plàstic de manera totalment lliure.. podeu utilitzar pintures, retoladors, colors, ceres, papers... i fer en un full din a 4 una obra d’art (la podeu passar si voleu després per l’Edvoice així tots les podem compartir i mirar). Es tracta de potenciar la creativitat dels vostres petits. Podeu utilitzar les eines que vulgueu (pinzells, el dit, bastonets de les orelles, esponges, la pròpia mà...) Us animeu???






                                       

ACTIVITAT 2:

A la classe hem començat a treballar la representació de la figura humana: la cara! Què vol dir això? Doncs a partir d'una rodona gran que serà la forma de la cara, els infants hauran de fer dues rodones petites com si fossin els ulls, un pal com si fos el nas i una altre línia com si fos la boca. Ho voleu intentar? Us quedaríeu parats de les cares tan boniques que fan els vostres fills i filles.



CANÇÓ:

Els colors de l'arc de Sant Martí del Pot Petit
Els colors de l'arc de Sant Martí



MASSATGE:

Posarem una música tranquil·la i amb plomes... 








Un petonarro enorme!!! que tingueu feliç dia!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada