dimecres, 18 de març del 2020

AVUI TREBALLEM ELS COLORS


Activitat 1:

Bon dia pares!!Com va? ja estem a dimecres i toca començar la diversió a casa!

Avui us faig una proposta per treballar els colors. 

Ja que hem iniciat aquests dies el tema de l’arc de Sant Martí i pintura, m’agradaria que avui dediquéssim l’estona a CLASSIFICAR PER COLORS.

Quina és la proposta? Doncs ens centrarem en els 4 colors bàsics (vermell, groc, verd i blau). Podem col·locar 4 objectes de cada color (per exemple, una llimona, un tomàquet, una joguina blava i un altre objecte verd) dins una capsa i es tracta que el vostre fill vagi agafant cada objecte. Li podeu preguntar: què és això? I d’aquesta manera al mateix temps treballem i potenciem el vocabulari i la parla. I un cop anomeni l’objecte l’haurà de classificar en el color adequat.










ACTIVITAT 2:


Si teniu per casa peces diverses per fer construccions seria un bon moment per practicar la motricitat fina tot construint cases i castells amb el vostre fill o filla. Si les peces són de colors seguirem treballant els diferents colors. D’aquesta manera les activitats del dia estarien totes entrellaçades potenciant diferents objectius però un en comú: ELS  COLORS.
  







CONTES













MASSATGE:



Us deixo una cançó preciosa de la Damaris per fer massatges que podeu fer amb el vostre fill o filla i endolcir aquest moment que proporciona proximitat i molt vincle amb el vostre/a petit.




Després, ens farem un massatge amb pilotes. 
Posarem llum relaxant i ens farem amb pilotes fent cercles suaus massatge per la panxa, braços i cames. Després podeu proposar que us ho faci ell a vosaltres. Us endureu una sorpresa del súper massatge que us faran.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada